top of page

Slutet på ett nytt år!

Det har varit lite tyst ifrån mig det senaste. Det är för att jag har haft lite för mycket att göra och behövt jobba lite extra för att få allt att gå ihop. Jag har jobbat julbord och det har varit jättekul, men jag har med det inte haft tid och ork att göra inlägg här eller i sociala medier, eller spela in filmer för min YouTube kanal. Jag har inte många följare, men det värmer när personer hört av sig och undrat hur det är med mig, när jag inte lagt upp något. Och det är jättebra med mig! Jag har bara fullt upp och det är mycket som händer runt omkring. Jag har passat på att leva lite och tagit mig tid att dejta lite, även om jag är väldigt lycklig singel.

:)

Mitt ledord för 2021 har varit "NEW" och det har varit mycket som varit nytt för mig detta året. Ett nytt företag, en ny YouTube kanal, fått hålla i nya utbildningar och fått lära mig massa nya saker inom teknik och marknadsföring. Mitt ledord för 2022 är "HOPP" vad det kommer att innebära vet jag aldrig på förhand, men tänker att det kan handla om att göra hopp i kariären, men även om att det alltid finns hopp, hur hopplöst det än ser ut.

Jag vill tacka alla som börjat följa mig under detta året och jag hoppas att ni alla vill vara med på min forttsatta resa framåt. Jag hoppas att ni delar min vision om att alla ska njuta av allt dom äter! Och jag hoppas att ni alla ska få ett fantastisk och smakrikt 2022!

Gott nytt år 2022!

/Ann5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page