top of page

När livet händer!


Ett helt år sedan jag uppdaterade här sist... Livet har varit hektiskt sen dess. Senast försökte jag landa efter att jag gift mig och i slutet av november 2022 fick vi veta att jag var gravid. Varav det har varit ett år av att först anpassa sig till att vara gravid, sedan att kunna landa som förälder. Vår son föddes 14:e augusti och jag är därav för närvarande föräldraledig och kommer inte ha några planeringsmöten för 2024 förrän i januari 2024. Jag genomförde fyra bröllop under maj och juni och jag räknar med att kunna genomföra en hel säsong 2024, då min make kommer vara föräldraledig också.

Jag har mycket tankar och idéer för framtiden med företaget. Jag kommer nu fokusera på middagskoordinering och uthyrningen av torpet. På lång sikt ser vi på att få till minst ett hus till för uthyrning och att försöka ta vara på vad gården kan ge för unika möjligheter att jobba med.


/Ann

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page